Вінницька обласна бібліотека імені К. А. Тімірязєва частково відновила роботу

Вінницька обласна бібліотека імені К. А. Тімірязєва частково відновила роботу

Вінницька обласна бібліотека імені К. А. Тімірязєва частково відновила роботу
. Оригінальне

Відсьогодні відновила свою роботу обласна бібліотека імені К. А. Тімірязєва. Поки - лише відділ попереднього замовлення та видачі літератури, - розповіла Суспільному директорка книгозбірні Лариса Сеник.

Заявки приймають телефоном. По книги читачі приходять у визначений час, аби не створювати черги.

Директорка закладу Лариса Сеник говорить, роботу бібліотеки відновили частково. Наразі працює лише відділ попереднього замовлення та видачі літератури.

"Працівники бібліотеки приймають замовлення, записують номер читацького квитка, прізвище і побажання, які книги хочуть взяти додому. До того часу, як читач прийде, всі книги відібрані і записані у формуляр", - каже Сеник.

Читачів обслуговують через скло. Ті обов'язково мають бути у захисних масках, - каже завідувачка відділу попереднього замовлення Ольга Подзолкіна.

"Ми звертаємо увагу на те, щоб читачі були в масках. Якщо немає, ми пропонуємо нашу маску. Це безкоштовно", - каже завідувачка відділу попереднього замовлення Ольга Подзолкіна.

На обсервацію залишають і ті книги, які повертають читачі. Їх, каже Лариса Сеник - не обробляють, а складають у коробку і на два тижні заносять до сховища. Після такого карантину - книги знову видають користувачам. Коли запрацюють інші відділи, а також коли відкриють читальну залу - наразі невідомо, - додає Сеник.

Читайте також

На початок