На Донеччині загинув оборонець України Олег Рудь

На Донеччині загинув оборонець України Олег Рудь

На Донеччині загинув оборонець України Олег Рудь
. Суспільне Суми

У Сумах попрощались із 51-річним оборонцем України Олегом Рудем. Опівдні під стінами храму у Сумах зібралися рідні та знайомі воїна, які прийшли попрощатися із захисником.

На Донеччині загинув оборонець України Олег Рудь
Суспільне Суми

"Пішов захищати Україну і загинув за вільну Україну. Дуже чуйний, позитивний чоловік. Працював на будівництві. Простий чоловік був", - розповів про загиблого його двоюрідний брат Олександр.

Війна обірвала ще одне життя, назавжди перекресливши всі плани, наміри та сподівання, — сказала родичка загиблого Тамара. "Захищати пішов влітку. Вийшло, що відразу потрапив до гарячих точок і там і загинув. Гарний чоловік був, всім допомагав, негативних нема, всі позитивні риси. Дуже чуйна, гарна людина була. Пішов захищати й захищав вірно", - додала жінка.

Прийшла вшанувати пам'ять свого племінника його тітка Наталія. "І хлопцем був дуже хорошим, і виріс гарним. Батьків ніколи не ображав, завжди приїздив до села, був для моїх дітей, як організатор. Спочатку у Харкові проживав, а тоді приїхав до батьків, тут і повістку отримав. І сказав — я не відмовлюся. Я піду", - розповіла жінка.

На Донеччині загинув оборонець України Олег Рудь
Суспільне Суми

За словами начальника групи морально-психологічного забезпечення Сумського міського центру комплектування Руслана Флорчука, життя воїна обірвалося 2 квітня на Донеччині. Торік у грудні йому виповнився 51 рік. "Він обіймав посаду стрільця-помічника гранатометника другої мотопіхотної роти ЗСУ. 2 квітня, під час виконання службових обов’язків щодо захисту Батьківщини отримав поранення не сумісні з життям і загинув", - додав військовий.

Відспівували захисника у храмі Святого апостола Андрія Первозванного. Поховали воїна на Алеї Слави Баранівського кладовища.

Що відомо

  • "На війну пішов добряком". У Сумах попрощалися із загиблим захисником Вадимом Жоровим.
  • 12 квітня у селі Хмелівка Сумського району прощатимуться з військовим Олександром Зеленським. Чоловік загинув на Донеччині від отриманих поранень, несумісних із життям.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок