Президент призначив Артема Лисогора головою Луганської ОВА. Що про нього відомо

Президент призначив Артема Лисогора головою Луганської ОВА. Що про нього відомо

Президент призначив Артема Лисогора головою Луганської ОВА. Що про нього відомо
. Фото: Луганська ОВА

Президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення Артема Лисогора головою Луганської обласної державної адміністрації.

Новий очільник ОВА родом з Дніпра, до призначення працював заступником керівника Головного управління Нацполіції Житомирської області.

В Луганській ОВА додали, що з жовтня 2021-го до червня 2022 року Артем Лисогор був відряджений на схід України для виконання обов’язків заступника командуючого Об’єднаних Сил щодо задіяння сил та засобів підрозділів Національної поліції.

З лютого 2022 року він перебував на Луганщині та брав участь в обороні населених пунктів навколо Сєвєродонецька.

Що відомо про нового голову Луганської ОВА

Артем Лисогор народився 25 квітня 1983 року у Дніпропетровську. У 2004 році закінчив Національний університет внутрішніх справ у Харкові за спеціальністю "Правознавство". Службу в органах внутрішніх справ почав у червні 1999 року у Харкові курсантом Національного університету внутрішніх справ

З липня 2004 року його призначили слідчим Амур-Нижньодніпровського районного відділу Дніпропетровського міського управління МВС України в Дніпропетровській області. А з вересня 2005-го Лисогор працював слідчим у Бабушкінському райвідділі міського управління УМВС у Дніпропетровській області.

У лютому 2005 року Артем Лисогор обійняв посаду інспектора відділу професійної підготовки управління кадрового забезпечення в Головному управлінні МВС України у Дніпропетровській області. З грудня 2008 року працював старшим інспектором у підрозділі організації охорони громадського порядку, а у грудні 2013 року очолив відділ забезпечення масових заходів цього ж підрозділу.

У листопаді 2015 року продовжив службу у полку патрульної міліції (згодом "поліції") особливого призначення "Дніпро-1", де працював на посаді заступника командира роти.

З липня 2016 року тимчасово виконував обов’язки заступника начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

У вересні 2016 року призначений заступником начальника Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

Артем Лисогор має орден "За мужність" ІІІ ступеня (Відповідний указ №141/2022 "Про відзначення державними нагородами України" від 16 березня 2022 року опублікований на сайті глави держави).

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок