Волонтери на Волині зібрали великодні посилки для бійців

Волонтери на Волині зібрали великодні посилки для бійців

Волонтери на Волині зібрали великодні посилки для бійців
Волонтери у Рожищі збирають посилки для бійців, 13 квітня 2023 . Суспільне Луцьк

У місті Рожище волонтери зібрали великодні посилки для бійців, які нині воюють на передовій, – розповів Суспільному волонтер Руслан Хомич.

Передачі від рідних та знайомих зайняли увесь бус. В коробках – ковбаси, паски і великодні яйця.

Волонтери на Волині зібрали великодні посилки для бійців на передовій
Посилки для бійців. Суспільне Луцьк

Посилки збирали жителі міста Рожище і навколишніх сіл: Тристань, Студині, Березолуки і Яблунівка. "Вся громада позбиралася і це родини позносили. Позбиралися волонтерські групи зі Львова, Луцька, з-за кордону. Й багато веземо кави, випічки", – говорить Руслан Хомич.

Син Юрія Богуна зараз у Бахмуті. Каже: він пішов до війська в 19 років. Захищає Україну в складі десантно-штурмової бригади. батько з допомогою волонтерів хоче привітати сина із Великоднем. ,

"Їм не так ті передачі, як та увага, що люди пам’ятають про них. Хочемо попросити в них вибачення, що ми в свій час в 2014 році не дожали, не дотиснули і не зробили так, щоб їм не прийшлося оце все пережити і прохання, щоб вони виправили ті помилки і дотисли, щоб їхні діти і внуки не переживали того, що вони зараз переживають", – говорить чоловік.

Волонтери на Волині зібрали великодні посилки для бійців на передовій
Батько військовослужбовця Юрій Богун. Суспільне Луцьк

Волонтер Руслан Хомич розповідає, що їздить до військових напередодні Великодня, починаючи від 2014-го року: "Хочеться, щоб хлопці мали з чим сісти, щоб вони мали і олів’є, і паску посвятити з капеланами. Вони в каски кладуть паски, яйця і святять".

Як розповів волонтер Олександр Дулюк передачі повезуть на Куп’янськ, Куп’янськ Вузловий, в Ізюм, Слов’янськ та Краматорськ.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок