На Волині виявили 72 нових хворих на коронавірус, дві людини померли

На Волині виявили 72 нових хворих на коронавірус, дві людини померли

На Волині виявили 72 нових хворих на коронавірус, дві людини померли
.

Цієї доби на території області лабораторно підтвердили 72 інфікування коронавірусною інфекцією. Два випадки хвороби завершилося летально, - повідомляє сайт ОДА.

Летальні випадки від ускладнень коронавірусної інфекції зафіксували у Луцьку та Ківерцівському районі.

Нові випадки хвороби виявили: найбільше недужих цієї доби в Луцьку – 25, Луцький район – 5 випадків, Камінь-Каширський район – 14 недужих за добу, Ратнівський район  – 8 випадків, Любомльський район – 5, Горохівський район – 3 хворих за добу, Маневицький район – 3, місто Нововолинськ – 3 випадки, Іваничівський район – 2, Ківерцівський район – 8 недужих, по одному випадку у Володимир-Волинському, Ковельському та Шацькому районах.

Загалом станом на 26 червня в області зареєстровано 2096 випадків COVID-19. Одужало 684 особи.  59 волинян померли.

Станом на вечір 25 червня з 958 ліжкомісць, передбачених для хворих на коронавірус, зайняті 485. Завантаженість лікувальних закладів 50,6%. Нагадаємо, попередньої доби госпіталізованих на Волині було 480. Найбільше недужих нині у Волинській інфекційній лікарні - 90 пацієнтів, в Камінь-Каширській лікарні - 85, у Ратнівській ЦРЛ - 75, в обласній клінічній лікарні - 45 госпіталізованих, у Ковельському МТМО нині 39 недужих.

В Україні цієї доби підтвердилося 1109 діагнозів COVID-19. Загальна кількість хворих досягла 41 117 осіб.

Що відомо

- Попередньої доби кількість підтверджених на Волині, за весь час пандемії випадків перевищила 2 тисячі. 57 волинян померли за увесь період спостережень.

- Напередодні, через три випадки коронавірусу серед працівників у Луцьку закрили 2 ДНЗ. На COVID-19 захворів і директор волинського дитбудинку.

- Від 22 червня на Волині посилили протиепідемічні заходи. Луцьк, попри рішення обласної комісії, відмовився посилювати карантин.

- Головний санітарний лікар України назвав три регіони, де через збільшення кількості недужих можуть повернути жорсткий карантин. Серед цих регіонів і Волинська область.

На початок