З російського полону звільнили Ярослава Заярного із Сум

З російського полону звільнили Ярослава Заярного із Сум

З російського полону звільнили Ярослава Заярного із Сум
. Швидка допомога їде забирати поранених військових, звільнених з російського полону, 3 квітня 2023 року. Фото: Telegram / КШППВ

З російського полону до України повернулися 12 людей. Серед звільнених і житель Сум Ярослав Заярний, повідомили в Сумській обласній військовій адміністрації 3 квітня.

За інформацією координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, звільнено десятьох військових та двох цивільних. Серед них п'ятеро важкопоранених.

"Вони були захоплені в полон, зокрема, у боях біля Бахмута, сіл Опитного та Оріхово-Василівки на Донеччині, поблизу Кремінної та Червонопопівки на Луганщині. Також повернуто двох цивільних, яких агресор утримував як заручників: із села Липці Харківської області та Маріуполя" — йдеться в повідомленні штабу.

Звільнені військові належать до 518 окремого батальйону спеціального призначення, 25-тої окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, 93-тьої окремої механізованої бригади "Холодний Яр", 56-тої окремої мотопіхотної Маріупольської бригади, 57-го окремого стрілецького батальйону.

З початку повномасштабного вторгнення з полону вдалося звільнити 2005 українців.

Читайте також

  • Зранку армійці РФ обстрілювали Білопільську громаду, на територію Миропільської громади скинули 19 мін — Сумська ОВА

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок