6 квітня буде останнім днем опалювального сезону в Сумах

6 квітня буде останнім днем опалювального сезону в Сумах

Доповнено

Останнім днем опалювального сезону 2022-2023 років у Сумах буде 6 квітня. Таке рішення прийняли на засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомили в Сумській міськраді.

"7 числа вже нарахувань відповідних не буде, 7 числа вже будуть відповідні відключення. П’ятниця нам надається, щоб підготувати нашу тепло генеруючу станцію для перепідключення на територію КППВ Ковпаківського мікрорайону на подачу гарячої води, щоб при відключенні опалення в нас збереглася подача гарячої води. Що стосується освіти. У нас 10 будуть канікули. До цього 10 шкіл, які офлайн навчаються, будуть безпосередньо напряму контактувати з теплоенерго", - розповів міський голова Сум Олександр Лисенко.

До 15 квітня продовжать опалювати пологовий будинок Пресвятої Діви Марії та дитячу клінічну лікарню Святої Зінаїди, бо там особливі вимоги до температурного режиму. Щодо інших медзакладів Сум, то там є можливість завершити опалювальний сезон також цього тижня, сказав заступник начальника управління охорони здоров’я Степан Пак.

Читайте також

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок