З морозами та поривами вітру: як зміниться погода в Одесі та області найближчими днями

З морозами та поривами вітру: як зміниться погода в Одесі та області найближчими днями

Ексклюзивно
З морозами та поривами вітру: як зміниться погода в Одесі та області найближчими днями
. Маяк, Одеса. Фото: aquaparkodesa

В Одесі та області з 30 березня зміниться погода: стихне вітер, не буде опадів та опуститься температура повітря. Про це Суспільному розповіла синоптикиня відділу метеопрогнозів Гідрометцентру Чорного та Азовського морів Юлія Султан.

За словами синоптикині, з 28 березня погода погіршилась через вихід активного південного циклону, який зародився над Середземномор‘ям.

Того ж дня в Одесі випало сім міліметрів опадів, пориви вітру сягали 15-23 м/с, а температура могла опускатися до чотирьох градусів тепла. У Сараті та Вилковому спостерігали грозу.

"Найближчої доби циклон з атмосферним фонтаном зміщується на північний схід. Північно-західний вітер залишається із періодичними штормовими поривами", — сказала Юлія Султан.

З 30 березня прийде антициклон, зміниться погода. В Одесі вона буде малохмарною без істотних опадів, вітер 9-14 м/с.Температура опуститься до 0-2 градусів морозу вночі, вдень 6-8 градусів тепла.

В Одеській області 30 березня також погода буде без опадів, температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень — 5-10 тепла. На автошляхах області хороша видимість.

Негода в Одесі

28 березня в Одесі та області через пориви вітру залишились без світла 28 населених пунктів, сталося аварійне відключення. Напередодні у регіоні оголосили штормове попередження.

В Одесі вітер повалив та пошкодив за добу понад 100 дерев. Через падіння на деякий час зупиняли рух трамваї №1, №7 та №27. На Люстдофській дорозі дерево впало на жінку, її з численними переломами забрали до лікарні.

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок