Пєсков попередив російських чиновників, що війна в Україні затягнеться надовго — ЗМІ

Пєсков попередив російських чиновників, що війна в Україні затягнеться надовго — ЗМІ

ЗМІ
Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков
Речник президента Росії Дмитро Пєсков. Getty Images

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков наприкінці грудня попередив представників російської культурної та політичної еліти, що війна, яку Росія розв'язала в Україні, затягнеться надовго. Про це пише The Guardian з посиланням на свої джерела.

Як пише видання, одного вечора наприкінці грудня, група старих друзів зібралася на вечерю в квартирі одного з високопосадовців. Деякі з присутніх гостей, серед яких були представники культурної та політичної еліти Росії, підняли тост за новий рік, в якому висловили надію на мир і повернення до нормального життя.

Коли присутній на зустрічі прессекретар президента РФ Пєсков підняв свій келих, він сказав що війна — це надовго, відзначають джерела видання.

"Я припускаю, що ви очікуєте, що я щось скажу. Все буде набагато складніше. Це займе дуже, дуже багато часу", — зазначив Пєсков.

Як пише видання, його тост погрішив настрій гостей, багато з яких в приватних розмовах говорили, що виступають проти війни в Україні.

"Було некомфортно слухати його промову. Було зрозуміло, що він попереджає, що війна залишиться з нами, і ми повинні готуватися до неї надовго", — сказав один із гостей.

Читайте також

Зеленський на Сумщині, танки Challenger та Leopard прибули в Україну, нічна атака дронами. 398 день війни. Онлайн

На початок