Магазини в Ужгороді будуть закривати за порушення карантинних норм

Магазини в Ужгороді будуть закривати за порушення карантинних норм

Магазини в Ужгороді будуть закривати за порушення карантинних норм
.

Ужгородські магазини та інші заклади, які не дотримуються карантинних норм будуть закривати. Про це на брифінгу 20 червня розказав Ужгородський міський голова Богдан Андріїв. За його словами в місті 5 мобільних груп перевіряють дотримання карантинних норм в різних закладах. Вони проводять рейди разом із представниками муніципальної варти, додав Адріїв:

"Хочу звернутися до керівників великих продовольчих і непродовольчих супермаркетів та невеликих магазинів: не нехтуйте карантинними заходами. У нас працюють 5 мобільних груп. Будемо приймати найсуворіші рішення, аж до закриття магазинів, які нехтують карантинними заходами. У телефонному режимі ми попередимо керівників всіх невеликих магазинів, ринків, фітнес-центрів (фітнес-центри і спортзали мають бути закриті) про персональну відповідальність як керівників, так і порушників, які не будуть дотримуватись всіх карантинних заходів. У нас відкриті стадіони. Охочі займатися спортом, не групами, а поодиноко можуть з ранку до вечора це робити в тих місцях, де не наражають себе на небезпеку."

Нагадуємо, станом на ранок 20 червня в Ужгороді у 493 людей було підтверджено COVID-19 методом ПЛР, в Ужгородському районі - у 196. За минулу добу в Ужгороді захворіло 12 людей, в районі - 2.

На початок