В Одесі померла учасниця марафону, яку знайшли непритомною після 8 годин пошуків

В Одесі померла учасниця марафону, яку знайшли непритомною після 8 годин пошуків

В Одесі померла учасниця марафону, яку знайшли непритомною після 8 годин пошуків
. Facebook

Ультрамарафонка та членкиня збірної команди України Катерина Катющева, яка зникла під час змагань "Ультра-Трейл Куяльник", померла в лікарні від інсульту. Про це повідомив речник Одеської ОДА Денис Соколов на своїй сторінці в Facebook.

"Інсульт. Лікарі робили все, що могли. Але ви самі розумієте, що таке 8 годин без свідомості в пустелі, коли температура під 40 градусів", – написав Соколов.

Як зазначив один із учасників пошуків Катерини Ігор Мишко, спорстменка мала високий рівень підготовки, однак у подібних марафонах брала участь вперше. Мишко також додав, що під час подолання дистанції спортсменка була в лідерах. За його словами, вона зникла після того, як пройшла останній контрольний пункт, орієнтовно за 10 кілометрів до фінішу. Усього дистанція складала 67 кілометрів.

Катерина Катющева народилася у 1987 році в селі Адамівка Білгород-Дністровського району Одеської області. Ультрамарафониця, майстриня спорту з легкої атлетики, членкиня збірної України з 24-годинного бігу, дворазова переможниця змагань “Залізна людина” серед жінок у 2017 та 2019 роках.

Нагадаємо, під час змагань "Ультра-Трейл Куяльник" зникла ультрамарафонка й членкиня збірної команди України з добового бігу Катерина Катющева. Про це повідомив Ігор Мишко на своїй сторінці у Facebook, інформацію про її пошуки згодом підтвердив речник Одеської облдержадміністрації Денис Соколов. Як розповів Ігор Мишко, була підозра, що дівчину викрали з авто.

Згодом стало відомо, що Катерину відшукали. Як розповів речник Одеської ОДА Денис Соколов, спортсменку знайшли через 8 годин пошуків. Соколов додав, що ультрамарафонку за допомогою джипу витягнули з лиману та відвезли до обласної лікарні.

Пізніше Ігор Мишко, учасник пошуків Катерини, розповів, що дівчина знаходиться в реанімації. Натомість в Національній поліції Одеської області наголошували, що стан ультрамарафонки покращується.

На початок