Команда з Сумщини поступилась рівнянам у матчі чемпіонату України з футзалу в "Екстра-лізі"

Команда з Сумщини поступилась рівнянам у матчі чемпіонату України з футзалу в "Екстра-лізі"

Команда з Сумщини поступилась рівнянам у матчі чемпіонату України з футзалу в "Екстра-лізі"
. Фото: Суспільне Суми

Матч чемпіонату України з футзалу серед команд "Екстра-ліги" відбувся 3 березня у Сумах. У ньому зустрілись команди, які представляють дивізіони "Центр" та "Захід". У гості до п’ятої команди центрального дивізіону – роменського "Рятувальника" – завітала третя команда західного – "Кардинал-Рівнестандарт" з Рівного.

Цей сезон є дебютним для роменчан у футзальній "Екстра-лізі". Під керівництвом Ігоря Салівона "Рятувальник" виграв три матчі з 17-ти.

У цьому поєдинку все розпочиналось для роменчан добре – на третій хвилині Валерій Гайван вивів "Рятувальника" уперед. П’ять хвилин команда вела у рахунку, поки на восьмій хвилині гол не забив граючий тренер "Кардиналу-Рівнестандарту" Олександр Бондар.

На перерву команди пішли за рахунку 1:1, який тримався майже до кінця поєдинку. За 1 хв. 46 сек. до завершення матчу голом у ворота "Рятувальника" відзначився Сергій Кравчук. У час, що залишився, роменчани підключили до атаки воротаря, але футзалісти з Рівного вистояли у цьому поєдинку.

Під кінець гри, як вважає Ігор Салівон, обидві команди могли забити.

"Після 10-ї хвилини другого тайму гра йшла до забитого м’яча – хто заб’є, той і отримає перевагу. І психологічну, і в рахунку. В плані самовіддачі, в плані виконання тих тактичних завдань, які я давав на цю гру, - у мене, в принципі, претензій немає", - сказав він.

Олександр Бондар, своєю чергою, результатом задоволений: "Дуже добре що вдалося забити той гол і в кінці дотерпіти і здобути перемогу".

Роменчани після цього матчу залишаються на п’ятому місці у дивізіоні "Центр", "Кардинал" закріпився на третьому місці у дивізіоні "Захід".

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок