"Що стосується найближчого часу, ми не обговорювали жодних кадрових змін" — Шмигаль

"Що стосується найближчого часу, ми не обговорювали жодних кадрових змін" — Шмигаль

Кабінет мінстрів України
Кабінет міністрів України. УНІАН

Кадрові зміни в уряді будуть, але найближчим часом не обговорювали жодних кадрових змін. Про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль 3 березня розповів під час пресконференції у Києві, передає кореспондентка Суспільного. За словами Шмигаля, цей процес відбуватиметься “природнім” шляхом.

Шмигаль розповів, що, за три роки роботи в уряді відбулося чимало кадрових змін, у тому числі цьогоріч. Глава уряду додав, що вони продовжуватимуться, наразі завершується аудит міністерств, а також триває активна робота над продовженням реформи державної служби.

“Ми повинні бачити, як Кабмін має розвиватися, як Кабмін має модернізовуватися, відповідаючи на виклики війни, відповідаючи на виклики майбутнього відновлення і майбутнього розвитку нашої держави. Кадрові зміни в уряді, безумовно, будуть. Це природній процес. Що стосується найближчого часу, ми не обговорювали жодних кадрових змін. Це буде природній процес. Ви побачите. У нас це завжди відбувається відкрито та очевидно”, — сказав Шмигаль.

Що відомо про кадрові зміни в уряді

Уряд на своєму засіданні 14 лютого призначив нового першого заступника міністра оборони. Ним став генерал-лейтенант Олександр Павлюк. Також цього дня відбулися інші призначення та звільнення. 21 лютого призначив Віталія Дейнегу заступником Міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, а Андрія Шевченка — заступником з питань євроінтеграції.

Раніше Кабінет міністрів на своєму засіданні 10 лютого звільнив п'ятьох заступників міністра внутрішніх справ, першого заступника міністра економіки та заступницю голови Держагентства розвитку туризму.

1 лютого Кабмін звільнив першого заступника голови Державної митної служби України, першого заступника голови Державного агентства лісових ресурсів України, заступника голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Читайте також

Авіатроща у Броварах: матеріали чорної скриньки уже у слідства — Шмигаль

Шмигаль назвав орієнтовну суму збитків, завданих РФ, станом на 1 січня

На початок