Ще тиждень купатись на вінницьких пляжах не можна

Ще тиждень купатись на вінницьких пляжах не можна

Ще тиждень купатись на вінницьких пляжах не можна
. Оригінальне

Ще тиждень купатись на вінницьких пляжах не можна, - про це Суспільному розповіла фахівчиня міського управління Держпродспоживслужби Людмила Крутікова. Сьогодні вона з колегами відібрали проби води на пляжах «Центральний», «Хімік» та Гонти.

Заборонено купатись і відповідно до умов карантину. Це рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки.

Люди купаються, а не можна, немає результатів лабораторних досліджень. І пляжі не годяться, - розповіла фахівчиня міського управління Держпродспоживслужби Людмила Крутікова.

За словами Крутікової, результати проб води — будуть готові за тиждень. Тоді і дізнаємось чи безпечно купатись у вінницьких водоймах. Але на пляжі дозволено буде ходити лише після рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки. Попередньо воно має відбутись 15 червня.

Всі з ким ми спілкувалися на вінницьких пляжах, про те що вони закриті, знають, як і про заборону відвідувати їх у карантин, але кажуть, їх то не лякає. Дотримуються дистанції, з собою мають маски.

Нагадаємо, наразі у Вінниці для купання визначені три пляжі по вулиці Гонти, Хімік та Центральний. Але поки - всі вони закриті.

Читати також

На початок