У Луцьку ліквідували зупинки біля Центрального ринку

У Луцьку ліквідували зупинки біля Центрального ринку

У Луцьку ліквідували зупинки біля Центрального ринку
.

Зупинки громадського транспорту біля Старого ринку з обох сторін на вулиці Глушець ліквідували. Про це розповів начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов. Відучора демонтували знаки автобусної зупинки.

На зупинці навпроти Центрального ринку по вулиці Глушець Мирослава Богуміл із села Лаврів чекає маршрутку. Про ліквідацію зупинки не чула, розповідає пенсіонерка.

Жителька Лаврова Мирослава Богуміл: “Ця зупинка вигідна для всіх пасажирів, і базар вигідний, тому я проти.”

Водій Василь, прізвища свого не назвав, їздить за маршрутом Луцьк-Торчин. Незважаючи на відсутність знаку автобусної зупинки – чекає пасажирів.

Водій Василь: “Так як до відома начальство не поставило, що тут не можна, то ми ще сьогодні, завтрашнього числа ми вже не будемо зупинятися. Наша міська рада робить все для людей тільки навпаки. Для чого вони їх зняли зараз, коли ще ринок є.”

Житель Лаврова Ярослав Онофрук: “Вже давно пора зробити. Цього ринку не буде, то навіщо та зупинка.”

Жителька Княгининка Надія скупитися на ринок приїхала із села Княгининок. Жінка каже: з ліквідацією зупинок виникне чимало труднощів.

Жителька села Княгининок Надія: “Сказали на ринку, що зупинки більше не буде. Деякі маршрутки їдуть не зупиняються взагалі. Хочеться, щоб краще було для людей, ми сільські жителі, важка праця і все і відносно ринку теж чула, що переносять.”

Лучанин Олексій Гайовий: “Цю зупинку прибирають не просто так, приберуть зупинку, далі базар приберуть і далі той, хто має більше грошей буде їх сюди вкладати. Дуже зручно, вийшов від базару і зразу сів, а десь іти, я можу, а як буде для людей, яким за вісімдесят і несуть два пакети в руках.”

Волинянин Гнат Суходол: “Це давно пора було то зробити, культурний центр недалеко, ще базар перенести. Це маленький крок до маленької мрії. Не зручно, звичайно, для мене, для всіх. Люди звикнуть та й будемо жити далі.

Керівник управління транспорту і зв’язку розповів Суспільному: напередодні відправили повідомлення про ліквідацію зупинок на вулиці Глушець усім перевізникам.

Начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов: “Згідно рішенням комітету зупинки Старий ринок по одну вулицю і по іншу вулицю Глушець вони на сьогоднішній день ліквідовані. Вони винесені з переліку, які затверджені відповідним рішенням виконавчого комітету. У нас було 444 зупинки, зараз їх лишилося на дві менше.”

За словами Володимира Степанова, нині перевізники можуть користуватися зупинками “Медичний коледж” та “Кривий вал”.

На початок