На Черкащині затримали чоловіка, який побив свого односельця до смерті

На Черкащині затримали чоловіка, який побив свого односельця до смерті

На Черкащині затримали чоловіка, який побив свого односельця до смерті
. Фото Нацполіції у Черкаській області

На Черкащині затримали раніше судимого чоловіка, який побив свого односельця до смерті. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі, повідомила речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк.

Зоя Вовк розповіла, що 20 лютого до поліцейських селища Маньківка звернулася жінка та повідомила про зникнення чоловіка:

"Вона повідомила, що від 16 лютого не бачила свого чоловіка, який пішов з дому. Поліцейські почали пошуки зниклого. Проводили подворовий обхід та опитували жителів селища Буки. Правоохоронці отримали від односельців інформацію, що востаннє бачили чоловіка разом із 37-річним раніше судимим місцевим жителем. Обидва чоловіки разом розпивали алкоголь після чого — обидва зникли".

Правоохоронці встановили місцезнаходження одного із чоловіків, а згодом знайшли й іншого, прокоментувала речниця:

"Тіло 50-річного жителя Буків знайшли біля покинутої будівлі. Його товариш зізнався, що побив чоловіка під час конфлікту й від отриманих травм потерпілий помер".

Слідчі повідомили затриманому про підозру згідно з ч. 2 ст. 121Умисне тяжке тілесне ушкодження Кримінального кодексу України.

За словами Зої Вовк, наразі чоловіку обрали запобіжний захід — тримання під вартою. Йому загрожує від семи до десяти років позбавлення воліЦе такий вид покарання, при якому людина повністю ізолюється від суспільства в установах закритого типу .

забив
Фото Нацполіції у Черкаській області

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Дивіться нас на YouTube: найцікавіші новини Черкащини та України

Читайте також

На початок