Вежі мобільного зв'язку на півдні Одещини забезпечили генераторами на випадок блекауту

Вежі мобільного зв'язку на півдні Одещини забезпечили генераторами на випадок блекауту

Ексклюзивно
Вежі мобільного зв'язку на півдні Одещини забезпечили генераторами на випадок блекауту
. Фото: Pixabay

В Болградському районі чотири базові вежі мобільного зв'язку забезпечили генераторами на випадок тривалого блекауту. Про це Суспільному в ефірі "Українського радіо Одеса" повідомив голова Болградської районної державної адміністрації Геннадій Бамбура.

За його словами, для забезпечення безперебійного мобільного зв'язку в районі використовують генератори, які отримала РДА. Перші генератори отримали базові вежі зв'язку мобільного оператора "Київстар", які розташовані в чотирьох громадах, в тому числі в Болградській і Кубейській.

"На випадок довготривалої відсутності електроенергії ми зможемо завести їх самі і по взаємодії з "Київстаром" надати людям зв'язок", — розповів Геннадій Бамбура.

Далі генераторами мають забезпечити вежі і в інших громадах. За словами голови РДА, вже відпрацьовують питання по Тарутинській, Бородинській та Арцизькій територіальних громадах.

"Якщо зараз по цим громадам, що я назвав (забезпечити генераторами — прим. ред.), зв'язок буде при будь-яких умовах", — додав чиновник.

Згідно з інформацією на сайті Болградської РДА, до складу Болградського району входить 10 територіальних громад. Населення району на 2021 рік складало 145 764 людей.

Читайте також

  • Комунальна установа в Одесі намагалась купити генератори за завищеною ціною
  • Жителям Одещини пояснили причину перебоїв з водопостачанням під час відключення світла
  • 29 ОСББ в Одесі звернулися для отримання компенсацій за купівлю генераторів

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок