У Сумах та Шостці попрощаються з військовими, що загинули в Донецькій області

У Сумах та Шостці попрощаються з військовими, що загинули в Донецькій області

У Сумах та Шостці 13 лютого попрощаються з військовими Романом Бондаренком та Сергієм Головачем, що загинули в Донецькій області. Про це Суспільному повідомив начальник пресслужби обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Бондаренко.

Старший солдат Роман Бондаренко був стрільцем-снайпером механізованого батальону. Він загинув 3 лютого, під час виконання завдань по захисту Батьківщини поблизу села Залізнянське Донецької області.

Прощання з Романом Бондаренком відбудеться о 12:00у Свято-Воскресенському кафедральному Соборі. Поховають військовослужбовця на Ново-Центральному Баранівському кладовищі на Алеї Слави о 13:10.

Старший солдат Сергій Головач був стрільцем стрілецького батальйону. Він загинув 6 лютого від отриманих поранень поблизу міста Вугледар Донецької області.

Прощання з військовим Сергієм Головачем відбудеться у місті Шостка, за адресою Садовий бульвар,13 о 10:30. Поховають чоловіка об 11-30 на кладовищі Садового мікрорайону на Алеї Слави Шостки.

Що відомо

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок