Втрати Черкащини: жителі громад попрощалися із захисниками, які загинули на війні

Втрати Черкащини: жителі громад попрощалися із захисниками, які загинули на війні

Втрати Черкащини: жителі громад попрощалися із захисниками, які загинули на війні
. Фото: Суспільне Черкаси

Жителі Золотоноші та громад району провели в останню путь військовослужбовців Володимира Пріміча, Сергія Правду, Олександра Ярового і Тараса Полінкевича. Про це повідомили в пресслужбі Золотоніської районної військової адміністрації.

Жителі села Домантове Новодмитрівської громади прощалися з 34-річним солдатом Володимиром Прімічем.

"Солдат загинув 28 січня на Луганщині. Статний красень, з вищою освітою, завжди сповнений позитиву, гідний товариш і вірний друг, уважний син і брат – таким Володимир назавжди залишиться в пам’яті усіх, хто його знав", — розповіли в пресслужбі.

У селі Вознесенське 4 лютого в останню путь провели 23-річного солдата Сергія Правду.

"Захисник загинув 29 січня під час мінометного обстрілу під Вугледаром на Донеччині. Світлий, спокійний, мав сталевий стрижень, був надійним і безстрашним", — прокоментували в Золотоніській РВА.

Жителі Чехівки Іркліївської громади 6 лютого прощалися з 50-річним молодшим сержантом Олександром Яровим, розповіли в пресслужбі:

"Сергій Яровий загинув під час виконання бойового завдання на Сумщині. Він був вірний присязі. Мав багато друзів, завжди був готовий прийти на допомогу, опікувався старенькою мамою".

Коробівчанин Тарас Полінкевич помер 30 січня на Донеччині. Прощання з молодшим сержантом відбулося 7 лютого.

"Останню шану і почесті віддали на Алеї Слави в Золотоноші молодшому сержанту Тарасу Полінкевичу. Його життя раптово обірвалося 30 січня на Донеччині через хворобу", — розповіли в пресслужбі.

Захисникові було 44 роки.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Дивіться нас на YouTube: найцікавіші новини Черкащини та України

Читайте також

На початок