На Сумщині поховають трьох військових, які загинули у Донецькій області

На Сумщині поховають трьох військових, які загинули у Донецькій області

7 лютого на Сумщині поховають трьох військових. Усі вони загинули при виконанні завдань у Донецькій області. Про це Суспільному повідомив начальник пресслужби Сумського обласного ТЦК та СП Олександр Бондаренко.

Сержант Андрій Похилько був командиром відділення стрілецького взводу стрілецької роти. Він загинув 24 січня внаслідок осколкового поранення. Прощання з ним відбудеться о 12:00 у Сумах, у Храмі Георгія Переможця на вулиці ЗСУ, 7 (колишня вулиця Інтернаціоналістів). Поховають військового на Ново-Центральному Баранівському кладовищі на Алеї Слави о 13:30.

Солдат Павло Зубенко загинув теж 24 січня, під час бою біля населеного пункту Володимирівка, Донецької області. Прощання з ним відбудеться у Вознесенській церкві о 12:00 в селі Великий Бобрик. Поховання буде на центральному цвинтарі села.

Старший сержант Сергій Шевченко був головним сержантом мотопіхотного взводу мотопіхотної роти. Він загинув 6 червня 2022 року під час виконання завдань по захисту Батьківщини у Донецької області. Прощання з військовим відбудеться о 12:00 у храмі Георгія Переможця на у Сумах на вулиці ЗСУ, 7. Поховають чоловіка на Ново-Центральному Баранівському кладовищі на Алеї Слави о 13:30.

Що відомо

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок