Волонтери з Вінниччини відправили двотонний вантаж на Бахмутський напрямок

Волонтери з Вінниччини відправили двотонний вантаж на Бахмутський напрямок

Волонтери з Вінниччини відправили двотонний вантаж на Бахмутський напрямок
. Гумвантаж для оборонців на Бахмутському напрямі. Фото: Суспільне Вінниця

Понад дві тонни продовольства на Бахмутський напрямок відправили волонтери Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та ветеранів АТО, яке працює у Калинівці. Для них це 43 поїздка з початку повномасштабного вторгнення, розповів Суспільному волонтер Володимир Морозов.

У вантажі: м’ясні закрутки, пиріжки, печиво, фрукти, хліб, а ще шанцевий інструмент, термобілизна та шкарпетки.

"Дуже багато шкарпеток: в’язаних, магазинних. Люди приносять теплі речі з дому, хороші, якісні, випрані, чистенькі. Також хлопці просять шанцевий інструмент. То утеплювач потрібен, то скоби, то плівку, то цвяхи. Стараємося задовільнити їхні потреби. Працюємо за рахунок пожертв, які дають люди. Навіть 5 пар шкарпеток – це вже допомога. Ми їм дякуємо за все, що вони роблять", – говорить Володимир Морозов.

ррррпрр
Фото: Суспільне Вінниця

Їжу та теплі речі оборонцям збирали мешканці кількох громад. Віктор Бородій приїхав із Корделівки. Від мешканців села передає випічку та готову продукцію.

"Зібрали допомогу нашим бійцям, які боронять рубежі, відбивають орків. Хочемо доправити на передову. Голубці, деруни, печиво, випічка, котлети – все домашнього виробництва і своїми руками люди робили", – каже Віктор Бородій.

ррррпрр
Фото: Суспільне Вінниця

До формування вантажу долучились й учні та працівники навчальних закладів. Захисникам Бахмутського напрямку передають випічку та м’ясні закрутки, -каже староста Пиківської старостату Василь Скічко.

"Напекли пирогів з горохом, з маком, з яблуками. Передаємо чай, кава, печиво, кашу з м’ясом, тушковану рибу, тушковане м’ясо. Приготували та відправили на фронт більше 4 тисяч баночок півлітрових тушкованого м’яса та м’яса з кашею", – розповідає Василь Скічко.

До Бахмута вантаж прибуде завтра. Допомогу розділять між кількома підрозділами захисників.

Читайте також

  • Герой України з Вінниччини бере участь у заходах Ukrainian Week в США
  • Переселенці з Крамоторська відкрили у Вінниці школу волонтерства
На початок