"На емоціях": лучанка створила настільну гру

"На емоціях": лучанка створила настільну гру

"На емоціях": лучанка створила настільну гру
Авторка гри "На емоціях" Катерина Білохвіст. Фото: Суспільне Луцьк

Лучанка Катерина Білохвіст створила настільну гру "На емоціях". Суть її полягає у тому, щоб гравців витягаючи картки з певними емоціями, розповідали про пережите та відкривалися один одному, – розповіла Суспільному авторка гри.

25-річна авторка розповідає, що майбутня гра увійшла до проєкту подруги, який допомагав врегулювати психоемоційний стан молоді під час повномасштабної війни. Проєкт закінчився, а картки з емоціями залишилися.

"Знайшла собі ментора. Його звати Михайло Войтович. Ця людина займається розробкою ігор дуже давно. Створили тестові примірники. Ментори по Україні почали їх використовувати на своїх тренінгах", – говорить дівчина.

"На емоціях": лучанка створила настільну гру
У гру "На емоціях" Катерина Білохвіст грає з усіма охочими. Фото: Суспільне Луцьк

Карткову гру, до якої увійшло 75 емоцій, Катерина Білохвіст запустила торік, перебуваючи в евакуації у Швеції. Перед своїм Днем народженням, у серпні повернулась до України та отримала першу фізичну коробку з грою.

"У грі є десять форматів. Вони використовуються для різних цілей. Наприклад, саморефлексія – проаналізувати свій день або робота у парах, коли ти хочеш поглибити стосунки з партнером або другом", – говорить авторка гри.

За словами Катерини Білохвіст після запуску гри "На емоціях" у тираж, її почали використовувати молоді пари та сім’ї, студенти та викладачі, а також психологи.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок