Сумський госпіталь отримав потужний генератор

Сумський госпіталь отримав потужний генератор

Сумський госпіталь отримав потужний генератор
. Суспільне Суми

Один із потужних генераторів Сумщині передала Міжнародна організація з міграції ООН. Він запрацює у Сумському обласному клінічному госпіталі ветеранів війни.

На відміну від старого обладнання, потужністю 30 кіловатів, новий генератор має кращі технічні характеристики, розповів інженер з охорони праці обласного клінічного госпіталю ветеранів війни" Володимир Герасимів.

Сумський госпіталь отримав потужний генератор
Суспільне Суми

"Його технічні характеристики — номінальна потужність 146 кіловатів, максимальна — 160 кіловатів. Але витрати палива великі — 36 літрів на годину. Цей генератор може працювати протягом 8 годин і після невеликої перерви його можна знову запускати", - розповів Володимир Герасимів.

У разі аварійного відключення електроенергії новий генератор здатний забезпечити резервне електроживлення всього медичного закладу та забезпечити сталу роботу і надання медичних послуг, — додав Володимир Герасимів.

За словами директорки госпіталю Інесси Савенко, госпіталь надає медичну допомогу цивільному населенню, ветеранам війни та особам, які переселилися із зони бойових дій.

Сумський госпіталь отримав потужний генератор
Суспільне Суми

"На сьогодні заклад — це багатопрофільна лікарня. Хірургічне відділення з ортопедичними ліжками, неврологічне, кардіологічне, терапевтичне, інфекційне. Реабілітаційне відділення, яке відкрите з цього року, а також відділення анестезіологій та інтенсивної терапії на 7 ліжок", - розповіла директорка госпіталю.

За словами Інесси Савенко "Сумський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни" створений в 1984 році та розрахований на 195 ліжкомісць.

Читайте також

  • Реабілітація для захисників. У Сумах відновили роботу відділення реабілітації у центрі учасників бойових дій.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок