У Сумах триває чемпіонат Дитячо-юнацької футбольної ліги області

У Сумах триває чемпіонат Дитячо-юнацької футбольної ліги області

У Сумах триває чемпіонат Дитячо-юнацької футбольної ліги області
. Фото: Суспільне Суми

У матчі чергового туру на полі зустрілись КДЮСШ “Суми” та Конотопська дитячо-юнацька спортивна школа. Через повітряну тривогу гру довелося перервати, проте після відбою учасники відновили матч.

Під кінець першого тайму одна з атак конотопчан привела до гола у ворота сумчан. На рахунку 1:0 на користь Конотопської ДЮСШ команди пішли на перерву.

“Ну, по-перше, це діти. І тут все змінюється не так, як у дорослих, все достатньо швидко змінюється. Тому про чиюсь перемогу говорить рано. Думаю, другий тайм буде більш конструктивним”, – розповів тренер КДЮСШ “Суми” Вадим Шаврін.

“У будь-який момент можна пропустити гол, або два, або три. Тому треба до кінця боротися за перемогу”, – прокоментував капітан Конотопської ДЮСШ Данііл Владиков.

У Сумах триває чемпіонат Дитячо-юнацької футбольної ліги області
Фото: Суспільне Суми

Після відпочинку команди повернулися на поле й у другому таймі Іван Данилов забив один гол у ворота конотопської команди. У підсумку матч звершився в нічию – 1:1.

28 січня конотопчани зіграли ще один матч – проти команди з Тростянця. Ця гра завершилась з рахунком 0:0. Перша команда футбольного центру “Барса” 2009 року народження перемогла другу команду з рахунком 5:1, а друга команда «Барси» 2010 року народження поступилась першій команді цього року з рахунком 1:7.

Зимовий чемпіонат ДЮФЛ області

"Барса-2009" 5:1 "Барса-2-2009"

КДЮСШ "Суми" 1:1 Конотопська ДЮСШ

"Барса-2-2010" 1:7 "Барса-2010"

ДЮСШ "Тростянець" 0:0 Конотопська ДЮСШ

У турнірній таблиці на перше місце вийшла ФЦ “Барса-2009” (6 ігор, 13 очок). На крок відстає від лідера КДЮСШ “Суми”(6 ігор, 12 очок), на два – “Барса-2010” (6 ігор, 11 очок). Далі розташувались Конотопська ДЮСШ 2009 р.н. (7 ігор, 9 очок), ДЮСШ “Тростянець” (6 ігор, 8 очок), ФЦ “Барса-2" 2009 р.н. (5 ігор, 4 очка) та ФЦ “Барса-2” 2010 р.н. (6 ігор, 0 очок).

Читайте також

  • У Сумах відбувся відкритий чемпіонат з тхеквондо.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок