У Сумах військові змагались за тенісним столом

У Сумах військові змагались за тенісним столом

У Сумах військові змагались за тенісним столом
. Суспільне Суми

У Сумах провели змагання з тенісу серед військових. Нацгвардія та ДСНС-ники, бійці територіальної оборони та сапери з Сумської та Полтавської областей були представлені на турнірі десятьма командами та поділені на дві групи.

Для чого проводять такі змагання розповів офіцер групи підготовки військ та узагальнення бойового досвіду ОТУ "Суми" Сергій Чут: "Основна мета – це психологічне розвантаження військовослужбовців, залучення їх до здорового способу життя. Життя не зупиняється, хлопцям хочеться іноді відволіктись і пограти і в футбол, і в теніс. І показати майстерність. Життя не зупиняється".

Сергій – артилерист із Сум. Говорить: за столом відволікається від армійських буднів: "Вийшов за стіл і на декілька хвилин, поки йде партія, трошки забуваєшся. Спортивний інтерес, спортивне змагання – трошки відключаєшся. Після цього легше, легше набагато".

У Сумах військові змагались за тенісним столои
Суспільне Суми

Свою "двійку" учасників на змагання привіз до Сум прикордонник Дмитро. Чоловік говорить: "Люди кожен з кожним можуть програти, побачити один одного. Тим паче за цей період більшість вже познайомилась. Ще раз зустрітись, побачити з побратимами – це дуже актуально".

Антон — нацгвардієць з Полтави. Говорить: спорт вчить боротися до кінця, боротися до перемоги: "Тільки що зіграли хороший матч, отримали масу емоцій. Це була парна гра, дуже круто. Спорт, по-перше, об’єднує, спорт закаляє тебе і фізично, і духом".

Два номери кожної команди зіграли по колу і визначили розташування команд у турнірній таблиці. Дві кращі команди груп розіграли у підсумки медалі турніру. На третьому місці завершили турнір сумські рятувальники. Сапери з Охтирки вибороли "срібні" медалі. Команда Антона – нацгвардійця з Полтави – посіла у підсумку перше місце.

Читайте також

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок