Розстріл у лісі: на Житомирщині чоловік убив сімох друзів

Розстріл у лісі: на Житомирщині чоловік убив сімох друзів

Розстріл у лісі: на Житомирщині чоловік убив сімох друзів
. Facebook Антон Геращенко

На Житомирщині поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві семи осіб. Це сталося неподалік села Новоселиця Попільнянського району.

Як повідомляє поліція Житомирської області, біля приватних ставків місцевий житель, орендар, під час конфлікту з невідомими здійснив ряд пострілів із мисливської рушниці. Смертельні вогнепальні поранення отримали сім осіб.

Стрільця затримали, його направлять на судово-психіатричну експертизу, повідомив заступник голови МВС Антон Геращенко у Facebook.

За його словами, компанія, що відпочивала на березі ставка, це жителі Києва. Люди збиралися ловити рибу. Приїхали на це місце не вперше. Усього їх було дев'ятеро, разом з орендарем ставка.

Розстріл у лісі: на Житомирщині чоловік убив сімох друзів
Розстріл у лісі: на Житомирщині чоловік убив сімох друзів. Facebook Антон Геращенко

"На березі ставка, неподалік від села Новоселиця Попільнянського району, відпочивала компанія киян, старих друзів, які там збиралися вже не раз половити риби. Після розпиття спиртних напоїв шестеро лягли спати у сараї, що стоїть на березі ставка. Двоє залишилися розпивати спиртні напої з орендарем ставка", — повідомив Геращенко.

Він додав, що чоловік є професійним мисливцем та має мисливську рушницю. Стрільба почалася близько 1-ї години ночі.

"Спочатку він убив двох, що залишалися поруч з ним. Потім почав розстрілювати шістьох сплячих. Всього він встиг розстріляти сімох людей. Лише один, почувши постріли, встиг втекти в ліс, вийти в село і викликати поліцію", — уточнив Геращенко.

Розстріл у лісі: на Житомирщині чоловік вбив сімох друзів
Розстріл у лісі: на Житомирщині чоловік вбив сімох друзів. Facebook Антон Геращенко

Розпочато кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство двох і більше осіб". Покарання за такий злочин передбачає до 15-ти років ув'язнення або довічне ув'язнення.

На початок