Народний депутат з Вінниччини захворів на коронавірус

Народний депутат з Вінниччини захворів на коронавірус

Народний депутат з Вінниччини захворів на коронавірус
. UA Вінниця

У народного депутата від фракції "Батьківщина" Олега Мейдича діагностували COVID-19. Про це заявила з трибуни парламенту заступниця голови Верховної Ради та депутатка ВО "Батьківщина" Олена Кондратюк.

"Сьогодні немає у залі однієї з фракцій. Це фракція "Батьківщина". На жаль, один із наших колег, а саме Олег Мейдич, захворів. У нього підтвердили коронавірус", — сказала вона.

Через підтверджений випадок коронавірусної хвороби в одного зі своїх депутатів Фракція ВО "Батьківщина" пішла на самоізоляцію та тимчасово не буде з'являтися на засіданнях Верховної Ради.

"Фракція сьогодні відсутня у залі, тому що всі депутати пішли на самоізоляцію. І поки не буде проведено тестування кожному з депутатів і не буде рішення про те, що вони всі здорові, вони не повернуться до цього залу", — додала Кондратюк.

Нагадаємо, Олег Мейдич - перший заступник голови комітету аграрної політики і земельних відносин у Верховній Раді України IX скликання (обраний 29 серпня 2019 року),від ВО «Батьківщина». Був обраний депутатом від 18 округу.

Що відомо:

На початок