Фестиваль "Plan B" у Харкові відбудеться онлайн

Фестиваль "Plan B" у Харкові відбудеться онлайн

Фестиваль "Plan B" у Харкові відбудеться онлайн
. PLAN B fest/Facebook

Фестиваль соціальних інновацій і нової музики "Plan B", який заснували у Харкові, цьогоріч відбудеться онлайн і називатиметься "На карантині з Plan B".

Захід триватиме п'ять тижнів. Першу онлайн-подію запланували на 23 травня.

"Спочатку ми перенесли фестиваль на початок жовтня, а потім зрозуміли, що до початку жовтня пів року, а світ змінюється щодня. І ми вирішили, що за пів року ми будемо у зовсім іншому світі. Тому треба переходити в онлайн. І з 23 травня ми починаємо низку концертів та вечірок з різних українських міст, починаємо з Харкова, з "Культури звука". До нас доєднаються Київ, Івано-Франківськ, маленькі міста Донецької та Луганської області, там теж є музиканти, діджеї, і нам важливо показати їх іншим людям", — розповіла директорка фестивалю Аліна Ханбабаєва під час трансляції онлайн-фестивалю Інтерсіті 2.0.

Організатори поки не виклали розкладу фестивалю. Вже відомо, що заходи ділитимуться на денні та нічні:

  • Plan B Day — лекції, дискусії та воркшопи;
  • Plan B Night — живі концерти та вечірки за участі музикантів з усієї України.

Також в рамках фестивалю відбудеться "Idea Boot Camp".

"Це такий тренувальний табір для авторів різних проєктів, які працюють над їх вдосконаленням із менторами-експертами з різних країн", — розповіла Аліна Ханбабаєва.

В рамках "Idea Boot Camp" відбудеться 420 сесій від 28 українських та іноземних менторів для 86 відібраних команд.

Що відомо

  • Міжнародний фестиваль культури, медіа, соціального бізнесу та музики "Plan B" відбувається у Харкові вчетверте. Минулого року його скасували через введений у грудні воєнний стан. Цьогоріч перевели в онлайн через карантин.
На початок