У США через негоду авіакомпанії скасували 5700 рейсів

У США через негоду авіакомпанії скасували 5700 рейсів

Затримки рейсів у США 23 грудня 2022 р через негоду
. Пасажири Southwest Airlines стоять у чергах під час затримок і скасувань рейсів в аеропорту Лагуардія, 23 грудня 2022 р., Нью-Йорк. Фото: AP

5 700 авіарейсів скасували у США через снігові шторми. Про це повідомляє Reuters. Через це десятки тисяч мандрівників не змогли дістатися пунктів призначення на новорічні свята.

Міністр транспорту Піт Буттіджедж заявив , що авіаційна система США “працює під величезним навантаженням” через два різні шторми та сильний вітер, що вражає аеропорти по всій країні. Близько 10% рейсів у США були скасовані в четвер, 22 грудня, сказав Буттіджедж.

Ще понад 10 тисяч рейсів у США — відклали. Це зокрема рейси авіакомпаній American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines і Southwest Airlines.

Як повідомляє Reuters, у США вирує негода. Зокрема, мешканці Чикаго зіткнулися з небезпечно низькими температурами з холодним вітром. Йдеться про мінус 31 за Цельсієм.

Читайте також

Конгрес США ухвалив бюджет із 45 млрд на користь України, у Києві зупинять трамваї та тролейбуси. 304 день війни. Онлайн

На початок