У Житомирі вибухотехніки перевіряють інформацію про мінування кількох закладів

У Житомирі вибухотехніки перевіряють інформацію про мінування кількох закладів

Оновлено
У Житомирі вибухотехніки перевіряють інформацію про мінування кількох закладів
. Ілюстративне фото

23 грудня близько 14.50 читачі Суспільного повідомили, що в районі Житнього ринку поліція проводить евакуацію людей. Речниця Нацполіції області Алла Ващенко у коментарі Суспільному розповіла, що це пов'язано з перевіркою повідомлень про мінування.

За її словами, листів про мінування надійшло кілька, причому в жодному із них не вказано, про мінування закладів у якому саме місті йдеться.

"Після 14.00 до однієї з установ у Житомир надійшло повідомлення про замінування. Таких листів було кілька і в них вказується кілька об'єктів, при цьому місто не назване. На цих об'єктах наразі працюють поліцейські, тривають безпекові заходи", – каже Алла Ващенко.

Окрім Житнього ринку, евакуація, пов'язана із перевіркою повідомлення про мінування, проводиться також у "Глобалі" та на вокзалах.

ОНОВЛЕНО на 17.50

У коментарі Суспільному Алла Ващенко поінформувала, що поліція перевірила усі вказані в анонімних електронних листах об'єкти – на жодному із них вибухових речовин не було виявлено.

Читайте також

  • "Замінував" відділ поліції, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння – жителю Житомирщини повідомили про підозру.
  • У Житомирі поліцейські виїжджали обстежувати торговельні центри через повідомлення про замінування.
  • 23 вересня кілька житомирських шкіл отримали повідомлення про замінування їхніх приміщень. А 8 жовтня надійшло анонімне повідомлення про замінування 24-х шкіл Житомира.

Читайте головні новини Житомирщини у нашому Telegram, Instagram та Viber

На початок