У Запоріжжі розпочали продаж ялинок до Нового Року

У Запоріжжі розпочали продаж ялинок до Нового Року

У Запоріжжі розпочали продаж ялинок до Нового Року
. У Запоріжжі стартував продаж ялинок до різдвяно-новорічних свят. Фото: Суспільне Запоріжжя

Продаж новорічних ялинок стартував у державному підприємстві "Пологівське лісомисливське господарство". Для реалізації підготували 1000 штук сосен кримських.

Заступник директора Сергій Коваленко каже: ціна на них, порівняно з минулим роком, зросла на 25%.

"Минулого року з одного лісгоспу було реалізовано тільки 600 ялинок. У зв'язку з воєнним станом, з тими подіями, що зараз у нас в Україні відбуваються, частина лісгоспу знаходиться в окупації. Місто Пологи в окупації знаходиться і головна юридична особа була зареєстрована там. Нами своєчасно було вжито заходів з перенесення підприємства і перереєстрації сюди, до міста Запоріжжя", каже він.

Підприємство реалізовує сосну кримську висотою від одного метра. Ціна дерева коливається від 210 гривень до 1500 гривень.

"У порівнянні з минулим роком здорожчання пройшло десь на 25%, враховуючи там індекс інфляції та формування цін на даний вид продукції в Україні й взагалі по лісовій галузі", — каже Сергій Коваленко.

Придбати ялинку можна буде також на ялинкових базарах, які почнуть працювати із 16 грудня — зазначила заступниця директора з комерційної діяльності комунального підприємства “Інститут розвитку міста” Еліна Даниленко.

Читайте також

Чи треба встановлювати ялинку в Запоріжжі: міськрада оприлюднила результати онлайн-голосування

Підписуйтеся на новини Суспільне Запоріжжя в Telegram та у Viber

На початок