Робота громадського транспорту під час вимкнень електроенергії: як працює на Полтавщині

Робота громадського транспорту під час вимкнень електроенергії: як працює на Полтавщині

Доповнено
Робота громадського транспорту під час вимкнень електроенергії: як працює на Полтавщині
. Фото: Суспільне Полтава

Попри відключення електроенергії, яке 16 грудня сталося через російські обстріли, на Полтавщині продовжує курсувати громадський транспорт. Про це Суспільному повідомила начальниця відділу перевезень підприємства «Полтаваавтотранс», якому підпорядкована мережа автостанцій регіону, Ксенія Левенко.

UPD: Як повідомив Суспільному начальник комунального підприємства "Полтаваелектроавтотранс" Євгеній Зайцев, 16 грудня у Полтаві тролейбуси не виїжджатимуть на маршрути. Курсуватимуть від 17 грудня.

За її словами, станом на 11:00 в області не скасували жодного міжміського та міжобласного рейсу. Центральний автовокзал у Полтаві працює, його підключили до генераторів.

"Є завантаженість на call-центр, тому люди можуть довго чекати на те, щоб оператор взяв слухавку. Квитки в касах є, люди можуть розрахуватися карткою. Нині Інтернет є, але якщо його не буде, то тоді лише готівка", - додала Ксенія Левенко

Через відключення електрики тролейбуси в обласному центрі не працюють, повідомив Суспільному начальник комунального підприємства "Полтаваелектроавтотранс" Євгеній Зайцев. За його словами, комунальні автобуси працюють без змін.

Через відсутність електропостачання не курсують тролейбуси і в Кременчуці. Зупинилися 14 штук, повідомила Суспільному речниця міської ради Юлія Перепелятник. За її словами, комунальні автобуси продовжують їздити міськими маршрутами.

Що відомо

  • 16 грудня у Полтавській області спрацювала протиповітряна оборона. Про це у своєму Telegram- каналі близько 9:00 повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.
  • 16 грудня зранку російська армія випустили понад 60 ракет по Україні, - речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.
  • У всіх чотирьох районах Полтавської області відсутня електроенергія. Крім того, повідомляють про проблеми з мобільним зв’язком.
  • Через відключення електроенергії в області відсутнє централізоване водопостачання. Також у Кременчуці не працює система опалення, повідомив голова Кременчуцької міської ради Віталій Малецький.
На початок