У Кременчуці зменшили кількість санітарних зон

У Кременчуці зменшили кількість санітарних зон

У Кременчуці зменшили кількість санітарних зон
.

У Кременчуці, що на Полтавщині, поменшало на 12 санітарних зон. Тепер їх 17. Про це повідомив міський голова Віталій Малецький.

"У нас із тих карантинних зон, які були, у 12-ти зонах немає хворих взагалі", - повідомив Віталій Малецький.

Всього у Кременчуці від початку карантину сформували 29 таких зон. Їх визначили там, де фіксували хворих на COVID-19. Цю територію комунальники посилено дезінфікують.

Схема санзон у Кременчуці. Зеленим позначені санітарні зони, що ліквідуються. Світло-червоним - ті, в яких незначна кількість хворих (1-5 осіб). Яскраво-червоним - ті, в яких значна кількість хворих
Схема санзон у Кременчуці. Зеленим позначені санітарні зони, що ліквідуються. Світло-червоним - ті, в яких незначна кількість хворих (1-5 осіб). Яскраво-червоним - ті, в яких значна кількість хворих. Кременчуцька міська рада та виконавчий комітет

Директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Москалик повідомив: "За вчорашній день (13 травня – ред.) було оброблено 148 км доріг, оброблено 764 житлових будинків. Продовжуються роботи благоустрою Кременчука щодо обробки зупинок громадського транспорту, дитячих майданчиків. Сьогодні (14 травня – ред.) проводиться повна обробка будинків, які нам додали вчора".

Для жителів районів, де визначинні карантинні зони, діють обмеження. Зокрема:

  • не можна виходити з дому без масок або респіраторів;
  • ходити вулицями можна лише з поважних причин (на роботу, за продуктами або ліками);
  • необхідно дотримуватися дистанції – не менше, ніж 2 метри.

Нагадаємо, нині на Полтавщині зафіксували 257 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. З них 98 – у Кременчуці.

На початок