У Запоріжжі відкривають ще три ринки

У Запоріжжі відкривають ще три ринки

У Запоріжжі відкривають ще три ринки
.

В Запоріжжі з 8 травня повернуться до роботи 3 комунальних ринки - Космічний, Заводський та ринок у Шевченківському районі. Про це суспільному повідомив виконуючий обов'язки директора КП “Запоріжринок” Андрій Нетреба.

У Запоріжжі відкривають 3 ринки

"Зараз у нас готові до роботи три ринки. У Заводському районі, у Дніпровському районі. І третій у Космічному мікрорайоні. Відзавтра ми плануємо початок роботи. Запросили підприємців, чекаємо на покупців. Всі вимоги, які висувалися для роботи агропромислових продовольчих ринків ми дотримуємося", - Андрій Нетреба.

У Запоріжжі відкривають 3 ринки

На ринках будуть встановлені дезінфікуючі засоби, ними можна скористатися на пропускних пунктах для входу на торгові площі. Також будуть стежити за дотриманням правил безпеки: проводити скринінг відвідувачів, пускати на територію лише у масках.

Також, за словами Андрія Нетреби, відстежуватимуть кількість покупців. Зокрема на Заводський ринок пропускатимуть приблизно тридцять осіб одночасно. Адміністрація та деякі підприємці у м’ясному павільйоні вже готуються до прийняття відвідувачів.

У Запоріжжі відкривають 3 ринки

За умови дотримання всіх правил - покупці можуть скористатися послугами комунальних ринків з 8 травня.

Нагадаємо, у Запоріжжі вже функціонують Малий, Центральний та Критий ринки. За словами Андрія Нетреби, нині Держпродспоживслужба зауважень та порушень на них не зафіксувала.

На початок