В Черкаській ОВА пояснили, чому на вулицях побільшало поліції

В Черкаській ОВА пояснили, чому на вулицях побільшало поліції

В Черкаській ОВА пояснили, чому на вулицях побільшало поліції
. Суспільне Черкаси

На Черкащині посилили охорону тих об’єктів, які стають уразливими через вимкнення електроенергії. Банки, аптеки, магазини стають легкою мішенню у темну пору доби без сигналізації. Аби поліцейські патрулі встигали нести варту на кожному з об’єктів, їхню кількість збільшили, а також підсилили, розповів Суспільному керівник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

За його словами, до патрулювання долучили добровольчі формування:

"Разом з нашими охоронцями з національної поліції ми долучили й представників тероборони, і представників добровольчих формувань. За словами правоохоронців, набагато краще і набагато ефективніше ми змогли забезпечити охорону зазначених об’єктів і найголовніше – безпеку громадян на вулицях".

Що відомо

  • Армія РФ влучила в об'єкт інфраструктури на Вінниччині. Про це на своїй сторінці у ФБ повідомив очільник області Сергій Борзов. За його словами, жертв немає, на місці працюють рятувальники.
  • На Черкащині з 11 листопада діятимуть нові графіки погодинних відключень електроенергії, щоб дізнатися графік, потрібно зайти в кабінет користувача і ввести особовий рахунок або адресу.
  • Графіки погодинних відключень передбачають, що певні групи споживачів будуть обмежувати щодня, але за певним розкладом, складеним операторами розподільчих мереж для кожної області. Графіки відключення саме в цьому форматі вже мали бути розроблені та оприлюднені обленерго заздалегідь.
  • Обмеження споживання необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були ушкоджені ракетними обстрілами та атаками дронів росіян.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Дивіться нас на YouTube: найцікавіші новини Черкащини та України

Читайте також

На початок