Виїхали через обстріли: медсестра з Лисичанська працює в черкаській школі

Виїхали через обстріли: медсестра з Лисичанська працює в черкаській школі

Виїхали через обстріли: медсестра з Лисичанська працює в черкаській школі
. Суспільне: Черкаси

Медсестра Любов Кириченко працювала на заводі в Лисичанську на Луганщині, а нині — в Черкаській загальноосвітній школі №29. У травні через обстріли вона виїхала з сім’єю до безпечного місця.

Нині Любов Кириченко щоранку має перевірити якість приготованих для учнів страв: чи вони свіжі, теплі, смачні. Після цього працює у своєму кабінеті приймає маленьких пацієнтів. Першокласниця Софійка Орел прийшла на прийом до медикині. За словами учениці, вона до перевірки температури звикла:

"Боляче не буде. Я знаю, у мене таке в садочку було".

Медсестра розповіла: вони вирішили виїхати з Лисичанська заради дітей:

"У мене троє дітей: два хлопці й дівчинка. Їм по 16 років. Тож коли ми приїхали в Черкаси, я їх оформила в цю школу. Тут було місце медсестри, я працевлаштувалася сюди. Вже були обстріли. Ми боялися, що місто захоплять, нам потрібно було виїжджати".

Медсестра з Лисичанська працює в черкаській школі
Медсестра з Лисичанська Любов Кириченко працює в черкаській школі. Суспільне: Черкаси

Всі обов’язки медикиня виконує справно, розповів директор освітнього закладу Сергій Діденко. Медсестра забезпечує санітарні норми в школі під час харчування, перевіряє укриття й температуру в дітей.

"Вона має досить великий досвід роботи: працювала в сімейній амбулаторії, вона обслуговувала велику кількість працівників заводу. І це ще раз підтверджує, що вона гарна фахівчиня з великим досвідом, яка успішно працює в нашій школі".

Медсестра в черкаській школі
Суспільне: Черкаси

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Дивіться нас на YouTube: найцікавіші новини Черкащини та України

Читайте також

На початок