В Одесі чоловік намагався потрапити на затонулий танкер Delfi

В Одесі чоловік намагався потрапити на затонулий танкер Delfi

В Одесі чоловік намагався потрапити на затонулий танкер Delfi
. Микола Покровський

Співробітники КУ «Рятувально-водолазна служба» зупинили на пляжі «Дельфін» в Одесі чоловіка, який намагався потрапити на танкер Делфі. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив прессекретар заступника міського голови Одеси Микола Покровський.

За його словами, рятувальники намагались зупинити чоловіка, але той поводив себе неадекватно та погрожував рятувальникам. За їхньою попередньою оцінкою, чоловік перебував у нетверезому стані.

Покровський зазначив, що о 10:40 чоловіка передали поліції. Згідно з повідомленням, слідчо-оперативна група, що працювала на місці подій, виявила у затриманого травматичну зброю та ніж.

ОНОВЛЕНО о 17:00

У пресслужбі Патрульної поліції Одеської області повідомили, що чоловіку все ж вдалося потрапити на затонуле судно. Утім, коли правоохоронці приїхали на виклик, він вже перебував на пірсі. За попередньою версією слідства, до приїзду поліцейських затриманий встиг поцупити з корабля канати.

Згідно з офіційним повідомленням, чоловік поводився агресивно та повідомив поліцейським, що має із собою пістолет. Покласти зброю на землю він відмовився. Під час затримання чоловік намагався чинити опір та поранив одного з патрульних ножем.

У поліції додали, що травмований поліцейський отримав необхідну медичну допомогу. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини подій.

В Одесі чоловік намагався потрапити на затонулий танкер Delfi
В Одесі чоловік намагався потрапити на затонулий танкер Delfi. Пресслужба Патрульної поліції Одеської області

Нагадаємо, з 1 травня співробітники комунальної установи «Рятувально-водолазна служба» встановили пост охорони біля танкеру «Delfi» та проводять патрулювання узбережжя міста.

Суспільне Одеси готове надати чоловікові можливість озвучити свою позицію, якщо він звернеться до редакції у будь-який зручний спосіб.

Що відомо

На початок