На Волині затримали контрабанду масок

На Волині затримали контрабанду масок

На Волині затримали контрабанду масок
. Держприкордонслужба України

Захисні медичні маски намагалися переправити через кордон з Польщею за допомогою літального апарата "Дрон", - йдеться на офіційному сайті Держприкордонслужби України.

У повідомленні вказано, що прикордонники Львівського загону ввечері 1 травня отримали оперативне повідомлення про шум двигуна літального апарату типу «Дрон» у напрямку державного кордону. Біля одного з н.п. Іваничівського району прикордонники намагалися зупинити автівку, водій якої намагався втекти та спробував наїхати на правоохоронів. З метою зупинки легковика та враховуючи загрозу життю співробітникам Держприкордонслужби, наряд здійснив попереджувальні постріли та в напрямку коліс транспортного засобу. Після чого, вже з пробитими колесами, автомобіль вдалося зупинити, - інформує відомство.

До місця події було викликано наряд поліції та карету швидкої допомоги, адже водій отримав осколкове поранення. Нині він перебуває в лікарні, загрози життю немає- йдеться у повідомлені Держприкордонслужби.

За результатами пошукових заходів прикордонники виявили ще одного громадянина України, ймовірно причетного до справи, раніше його затримували польські колеги за переміщення тютюнових виробів, - інформує Держприкордонслужба України.

Інформація про подію направлена до поліції, тривають слідчі дії.

На початок