У Черкасах відкрили барельєф заслуженому лікареві України

У Черкасах відкрили барельєф заслуженому лікареві України

У Черкасах відкрили барельєф заслуженому лікареві України
. Ірина Назарок - КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР"

У Черкаській обласній лікарні 14 жовтня відкрили барельєф заслуженому лікареві України, хірургу Анатолієві Фесуну. Зі слів речниці Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф області Ірини Назарок, він провів понад 2 000 успішних операцій за свою кар'єру.

Як розповіла Ірина Назарок, Анатолій Фесун очолював Черкаську обласну лікарню в період з 1984 року по 2003 рік.

У Черкасах відкрили барельєф заслуженому лікареві України
На відкриття барельєфу прийшли рідні, колеги та друзі Анатолія Фесуна. Ірина Назарок - КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР"

На відкриття прийшли колеги, друзі та рідні Анатолія Фесуна. Директор Черкаської обласної лікарні Віталій Шило розповів, що Анатолій Іванович завжди захищав інтереси лікарні та персоналу:

"Анатолій Іванович – це епоха не тільки розвитку Обласної лікарні, а й загалом медицини Черкаської області. Я дуже вдячний цій людині, бо він був, дійсно, порядною людиною, фахівцем, професіоналом. Він завжди стояв горою за Обласну лікарню, і весь колектив був за ним, як за кам’яною стіною. Сьогодні знакова подія, і я переконаний, що цей барельєф буде як оберіг, як захист нашої лікарні".

Син видатного хірурга, і нині керівник обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ігор Фесун додав, що його батько вклав багато сил в розвиток обласної лікарні:

"Дякую за таке вшанування і повагу до пам’яті батька. Впевнений, що найближчим часом Обласна лікарня стане ще більш потужною і нею пишатимуться не тільки в нашій області".

У Черкасах відкрили барельєф заслуженому лікареві України
Ірина Назарок - КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР"

Анатолія Фесуна було нагороджено орденом "За заслуги" III ступеня та медаллю "За доблесну працю".

У березні 2022 Черкаська міська рада посмертно нагородила Анатолія Фесуна пам'ятним знаком "За заслуги перед містом Черкаси" ІІІ ступеня.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Дивіться нас на YouTube: найцікавіші новини Черкащини та України

Читайте також

На початок