У Сумах змінили час роботи поліклінік

У Сумах змінили час роботи поліклінік

У Сумах змінили час роботи поліклінік
. Суспільне Суми

У Сумах прийом пацієнтів у поліклініках обмежили до 13:00 у разі відсутності електроенергії. Сімейні лікарі працюватимуть до 16:00. Про це у зверненні 11 жовтня сказав мер міста Олександр Лисенко.

За інформацією начальниці управління охорони здоров’я Сумської міськради Олени Чумаченко, обмеження діють до 14 жовтня включно.

"На період загострення ситуації поліклініки міських лікарень будуть працювати за встановленим раніше графіком. Під час оголошення тривоги прийоми будуть призупинені до скасовування тривоги. У разі відсутності електропостачання черговий лікар для розв'язання невідкладних питань буде проводити прийом до 13:00", – повідомляють в управлінні охорони здоров'я.

Планові амбулаторні дослідження з використанням медичного обладнання (КТ, рентгенапарати та інше) тимчасово призупинені.

Центри первинної медико-санітарної допомоги (сімейні лікарі та педіатри) будуть здійснювати прийом з 08:00 до 16:00. Під час оголошення тривоги прийоми будуть призупинені до її скасування.

У разі відсутності електропостачання черговий лікар для розв'язання невідкладних питань буде проводити прийом до 16:00.

"Стаціонари міських лікарень продовжують функціонувати, крім проведення планових госпіталізацій. Усі пацієнти, що потребують невідкладної та екстреної допомоги, зможуть її отримати цілодобово", — зазначають в управлінні.

Читайте також

  • COVID-19 на Сумщині: за тиждень підтвердили 2 111 інфікувань, 10 людей померли

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок