Росія посилюватиме ядерний шантаж — ЦПД

Росія посилюватиме ядерний шантаж — ЦПД

Важливо
Росія посилюватиме ядерний шантаж — ЦПД
Кремль. AP

Росія й надалі посилюватиме ядерний шантаж. Тому існує велика ймовірність різного роду провокацій з боку Російської Федерації. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

Останніми днями іноземні медіа поширюють інформацію з таємних джерел про те, що Кремль, можливо, хоче застосувати ядерну зброю, інформують у ЦПД.

Спочатку італійська газета La Repubblica повідомила, що російський “підводний човен з ядерними боєголовками вийшов на випробування”.

Потім видання The Times написало, що “Путін наказує відправити в Україну ядерний військовий потяг”.

Водночас у Twitter різні користувачі поширюють відео того, який ефект матиме точкове використання ядерної зброї Росією по лінії фронту.

Читайте також: Як рятуватися від "брудної бомби", ядерної зброї чи аварії на АЕС. Інструкція

Ще на початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України РФ привела ядерні сили у стан особливого бойового чергування, зазначили у ЦПД.

“Показова демонстрація Росії готовності будь-якої миті завдати ядерного удару по території України – чергова стадія інформаційного тероризму, влаштованого РФ, щоб схилити Україну до перемовин на умовах Кремля”, — йдеться у повідомленні.

Війна. Усі останні новини

Читайте також

Командири "Азовсталі" з рідними, звільнення сіл на Харківщині та Херсонщині, Ілон Маск і Росія. 223-й день війни. Онлайн

У США повідомили, що Росія не веде підготовку до ядерного удару

Путін та його оточення не схильні до самогубства: Генерал Ходжес про ядерні погрози РФ

У ГУР вважають високою загрозу російського ядерного удару

На початок