У луцькому ЦНАПі зросла вартість термінових документів

У луцькому ЦНАПі зросла вартість термінових документів

У луцькому ЦНАПі зросла вартість термінових документів
. Ілюстративне фото: УНІАН

У Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку з 1 жовтня зросла вартість оформлення термінових біометричних документів, а саме: ID-карток і паспортів для виїзду за кордон, – сказано на Facebook-сторінці установи.

Підставою для підняття вартості оформлення біометричних документів стало внесення змін у додаток до постанови Кабміну від 2 листопада 2016-го № 770 "Деякі питання надання адміністративних послуг у сфері міграції" та наказу Державної міграційної служби України від 30 вересня 2022 року.

Як зазначили на сайті Державної міграційної служби, виготовлення термінового закордонного паспорта вартуватиме 1 373 гривні. Сума адміністративного збору в разі термінового виготовлення паспорта у вигляді ID-картки становить 742 гривні.

Вартість оформлення біометричних документів у звичайному режимі змін не зазнала: закордонний паспорт – 733 гривні, ID-картка – 372 гривні.

Перше оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки при досягненні 14 років – безплатне. Окрім того, на період дії воєнного стану можливі затримки з оформлення біометричних документів.

Окрім того, як сказано на Facebook-сторінці управління Державної міграційної служби України у Волинській області, впродовж вересня в територіальних підрозділах міграційної служби оформили 4 024 паспортів громадянина України у формі ID-картки і 7 819 закордонних паспортів.

Читайте також: "Міграційна служба на Волині відновила роботу. Які послуги можна отримати"

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок