Окупанти у псевдореферендумі порахували дітей та "мертвих душ" — Гайдай

Окупанти у псевдореферендумі порахували дітей та "мертвих душ" — Гайдай

Окупанти у псевдореферендумі порахували дітей та "мертвих душ" — Гайдай
. Голосування на псевдореферендумі. Луганськ, 27 вересня 2022. Фото: АР

У Луганській області окупаційний режим нарахував кількість "учасників референдуму" більше, ніж є виборців на Луганщині. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Орки намалювали 98% "за" приєднання до РФ і відправили пасічника на уклін в бункер. Коли вони почали рахувати "бюлетені", зрозуміли, що пустих якось багато, тож так захопилися малюванням, що вийшло ніби загалом у "виборах без вибору" взяли участь понад 1,6 млн людей", — повідомив Сергій Гайдай.

За словами Гайдая, у псевдореферендумі "голосів" більше, ніж є людей на тимчасово окупованих територіях. Цифри збігаються, якщо припустити, що на Луганщині "голосували" і діти й "мертві душі".

Гайдай додав, що жителі Луганщині ніколи не приймуть окупаційний режим, не дивлячись на фейковий референдум.

Що відомо

  • Російські окупанти заявили, що підбили підсумки "референдуму" про входження "ЛНР" до складу РФ.
  • Ватажок так званої ДНР Пушилін заявив, що їде до Москви аби завершити всі "юридичні процедури" щодо входження територій Донеччини до складу РФ
  • На тимчасово окупованих територіях Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей 23 вересня розпочались квазіреферендуми про приєднання до РФ. Окупаційна влада пропонувала українцям голосувати вдома, на вулиці, на новостворених виборчих дільницях. Разом з так званими членами виборчих комісій до місцевих приходили озброєні люди

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок