Після ракетного удару РФ у Харкові є проблеми з інтернетом та кабельним телебаченням

Після ракетного удару РФ у Харкові є проблеми з інтернетом та кабельним телебаченням

Після ракетного удару РФ у Харкові є проблеми з інтернетом та кабельним телебаченням
. Наслідки ракетного удару по Київському району Харкова. 16 вересня 2022 року. Фото: Дмитро Гребінник/Суспільне

В кількох районах Харкова немає доступу до інтернету та кабельного телебачення внаслідок нічного ракетного обстрілу Київського району міста 16 вересня.

Пошкоджені оптичні магістралі, по яких іде інтернет і кабельне телебачення в центр міста, сказав Суспільному на місці влучання співробітник інтернет-провайдера Triolan Володимир Мачигін.

За даними пресслужби Triolan, на 10:00 інтернету немає в центрі, на Павловому Полі, Сортировці, Шатилівці, Сосновій Гірці. Кабельне телебачення відсутнє в Слобідському та Основ'янському районах.

Інтернет-провайдер Novaline повідомив, що внаслідок обстрілу частково зруйнована частина інфраструктури мережі, тому послуги тимчасово не надаються абонентам в центрі Харкова, на Павловому Полі, Олексіївці та Малій Данилівці.

Інфраструктура інтернет-провайдера "Макснет" також зазнала пошкоджень внаслідок удару РФ. У компанії повідомили, що можуть бути перебої зі зв'язком в абонентів у Слобідському, Немишлянському, Індустріальному, Холодногірському, Новобаварському, Київському, Салтівському районах Харкова, а також у Пісочині.

Усі інтернет-провайдери зазначають, що вже працюють над відновленням зв'язку.

Що відомо

  • Близько 03:30 РФ ракетою поцілила поблизу одноповерхової будівлі у Київському районі Харкова. На місці удару утворилася вирва завглибшки 5 м, пошкоджена машина, будівлі та оптичні магістралі.
  • Четверо людей, серед яких двоє дітей, отримали поранення внаслідок удару РФ по Слобідському району Харкова вночі 16 вересня, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.
На початок