В Україні презентували маркетплейс Made with Bravery. Чим він допоможе бізнесу

В Україні презентували маркетплейс Made with Bravery. Чим він допоможе бізнесу

В Україні презентували маркетплейс Made with Bravery. Чим він допоможе бізнесу
. Фото: скрін з відео Мінцифри

В Україні з’явився Made with bravery — офіційний маркетплейс, щоб представити українських виробників світові. Про це інформує пресслужба Мінцифри.

“Україна має сміливих підприємців та першокласні бренди, про які повинен знати весь світ. Тому завдяки Made with Bravery український бізнес зможе показати свої товари та продукти на міжнародному ринку”, — йдеться у повідомленні Мінцифри.

На маркетплейсі можна придбати речі різноманітних категорій: одяг, взуття, аксесуари. 5% з кожного придбаного виробу йдуть на відбудову України через платформу UNITED24.

“Тепер у нас є Made with bravery. Це офіційний маркетплейс України. На ньому продається одяг, взуття, аксесуари, товари для дому, їжа та багато іншого від найкращих українських виробників”, — написав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Made with bravery дозволить іноземцям купувати українські бренди, а бізнесу — масштабуватися та знаходити нових клієнтів за кордоном, пояснив міністр.

“Це прибуток, робочі місця, можливість донатити та тримати економіку України на стабільному рівні”, — додав Федоров.

Він також повідомив, що з лютого до червня українці відкрили понад 50 000 нових бізнесів.

Маркетплейс створила продуктова ІТ-компанія EVO за підтримки компанії Visa, комунікаційної агенції Banda, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства закордонних справ України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту Дія.Бізнес, Укрпошти і фандрейзингової платформи United24.

Читайте також

ЗСУ у Святогірську, звільнення Харківщини та півдня, зупинка ЗАЕС. 202-й день війни. Онлайн

Документи у "Дії": в ДРАЦС запрацював шеринг електронного паспорта — Мінцифра

На початок