ЗСУ завдали черговий удар по Антонівському мосту — ОК "Південь"

ЗСУ завдали черговий удар по Антонівському мосту — ОК "Південь"

ЗСУ завдали черговий удар по Антонівському мосту — ОК "Південь"
. Фото: media.slovoidilo.ua

Українські військові завдали черговий удар по мосту через Дніпро, розташованому на території Херсонської області, який використовували російські збройні формування для забезпечення сил на правому березі Дніпра.

Про це повідомляє Об’єднане командування "Південь".

"Для розвіювання окупаційних міфів про відновлення мостів, вогневим контролем, застосованим по Антонівському мосту, вкотре було закріплено його непридатність до використання", — йдеться у повідомленні.

При цьому загалом на півдні України українські військові здійснили 2 авіаційні удари в районі Новопетрівки на Херсонщині, а також близько 200 ракетно-артилерійських ударів.

"Ураження спрямовувалися на 3 райони зосередження озброєння та техніки, 2 пункти управління, станцію радіоелектронної боротьби", — зазначається в дописі.

В ОК "Південь" зазначають, що РФ протягом минулої доби намагалася покращити тактичне положення силами від двох взводів до роти за підтримки танків у напрямках з Тернових Под на Любомирівку та із Чкалового на Безіменне, однак зазнала втрат та відступила. При цьому загалом на південному напрямку росіяни втратили 59 людей, танк та 5 гаубиць 152-го калібру.

Читайте також

ЗСУ у Святогірську, звільнення Харківщини та півдня, зупинка ЗАЕС. 202-й день війни. Онлайн

На початок