Російські військові втекли з двох селищ у Харківській області — Генштаб

Російські військові втекли з двох селищ у Харківській області — Генштаб

Російські військові втекли з двох селищ у Харківській області — Генштаб
. Фото ілюстративне: facebook.com/dshv25opdbr

Внаслідок українського контрнаступу російські військові покинули селища Великий Бурлук та Дворічна Куп'янського району.

З собою окупанти вивезли награбоване у місцевих жителів майно та транспорт, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України 12 вересня.

"Продовжується звільнення населених пунктів від російських загарбників у Харківській та Донецькій областях. Як повідомлялося раніше, в ході відступу російські війська спішно кидають свої позиції та тікають вглиб тимчасово зайнятих територій або на територію Російської Федерації", — йдеться у повідомленні.

За останню добу російські військові обстріляли Костянтинівку та Уди, інформує Генштаб. Частина населених пунктів Харківщині розташована на Слов'янському напрямку — по ньому військові РФ не завдали жодного удару.

Також росіяни 11 вересня вдарили по Харківській ТЕЦ, внаслідок чого були частково знеструмлені Харківська та інші області, повідомив Генштаб.

Що відомо

  • У вересні українські військові почали контрнаступ — внаслідок нього на Харківщині деокуповані понад 40 населених пунктів, повідомляв голова ХОВА Олег Синєгубов.
  • Російські військові ввечері 11 вересня обстріляли об'єкти критичної інфраструктури Харківщині, дві людини загинули. Військові РФ влучили і в Чугуївський район — дві людини отримали поранення.

Читайте також

Українські військові вийшли на держкордон на півночі Харківщини — ДФТГ "Хартія"

На початок