Внаслідок нічних обстрілів у Запоріжжі пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури

Внаслідок нічних обстрілів у Запоріжжі пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури

Внаслідок нічних обстрілів у Запоріжжі пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури
Обстріли Запоріжжя 30 серпня. Обстріли Запоріжжя 30 серпня. Фото: Суспільне Запоріжжя

Вночі 30 серпня російські окупанти обстріляли околиці Шевченківського району Запоріжжя. Загиблих та травмованих немає. Руйнувань зазнали об'єкти цивільної інфраструктури.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Руйнувань зокрема зазнала автозаправка, поряд з нею влучив випущений російськими військовими снаряд. Близько 10 метрів розділяють цю воронку та заправку з газом Постраждала і будівля, що розташована поруч.

Внаслідок нічних обстрілів у Запоріжжі пошкоджено кілька будівель
Фото: Суспільне Запоріжжя

Працівники від коментарів Суспільному відмовились. Також в одній з багатоповерхівок вибуховою хвилею зруйнувало декілька вікон.

обстріли
Фото: Суспільне Запоріжжя

Місцеві кажуть: звуки вибухів чують щодня, цієї ж ночі здригались домівки.

"Ми ще не відчували самих вибухів. Це тільки початок, я вважаю. Ну вчора не було “прильотів”. Позавчора були “прильоти”, два дні тому 12, чи 13 навіть “прильотів” було", - розповідає місцевий мешканець Тимур.

Що відомо

  • Вночі 27 серпня російські окупанти обстріляли об’єкти інфраструктури в Шевченківському районі Запоріжжя та поблизу. Загалом було зафіксовано 16 прильотів. Пошкоджені три багатоповерхові будинки, серед людей постраждалих немає. Також була зруйнована будівля одного з ліцеїв міста.
  • Близько о півночі 24 серпня в Запоріжжі пролунала серія вибухів. Ракети влучили в об’єкти інфраструктури Шевченківського району та поблизу Комунарського. Обійшлося без жертв.
  • 18 серпня ракетного удару по Запоріжжю окупанти завдали вночі з Василівського району. Чотири ракети поцілили в об’єкт інфраструктури в Шевченківському районі. Тоді під час обстрілів троє людей було поранено, одна жінка загинула.

Читайте також: Черговий ракетний удар по Запоріжжю: що кажуть очевидці та влада про наслідки

Підписуйтеся на Суспільне Запоріжжя у Viber або в Telegram

На початок