Єрмак провів розмову з режисером Браяном Фогелем. Про що говорили

Єрмак провів розмову з режисером Браяном Фогелем. Про що говорили

Єрмак провів розмову з режисером Браяном Фогелем. Про що говорили
. Режисер Браян Фогель. Фото: AP

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак провів відеорозмову з американським режисером, сценаристом і продюсером Браяном Фогелем з приводу допомоги у поширенні правди про війну в Україні.

Про це він повідомив на своєму Telegram-каналі.

"Я наголосив, що сьогодні вкрай важливо утримувати у фокусі уваги світу те, що відбувається в Україні, і допомога таких митців, як Браян Фогель, сприятиме цьому", — зазначив Єрмак.

Посадовець підкреслив, що нинішня війна, яку Росія розв’язала проти України, стала водночас початком нової ери, нової політики та нових союзів.

"Я зазначив, що українці — це народ, який ще багато років буде символом героїзму, оскільки — хоч і з підтримкою від інших країн — уже пів року фактично самотужки гідно й рішуче протистоїть одній із найбільших армій світу", — наголосив керівник ОПУ.

Єрмак сподівається, що Браян Фогель покаже українців та їхню боротьбу світові.

"Зі свого боку Браян Фогель висловив підтримку Україні та її народові. Він зазначив, що хотів би зняти масштабний фільм про нинішні події в нашій країні, який би залишився у віках", — додав посадовець.

Єрмак зазначив, що стрічка Браяна Фогеля "Ікар", яка розповідає про взаємини велогонщика-аматора та очільника Московської антидопінгової лабораторії Григорія Родченкова на тлі міжнародного скандалу, спричиненого інформацією про масове зловживання допінгом у російському спорті, у 2018 році одержала премію "Оскар" за найкращий документальний фільм.

Читайте також: "Продовжуємо мобілізацію інформаційної підтримки": Зеленський поговорив з актором Джиммі Феллоном
На початок