На Сумщині внаслідок російського обстрілу травмовані четверо людей

На Сумщині внаслідок російського обстрілу травмовані четверо людей

За день російські військові обстріляли шість громад у Шосткинському, Охтирському і Сумському районах: Есманьську, Шалигинську, Хотінську, Великописарівську, Миропільську та Білопільську. Четверо людей у Білопільській громаді отримали травми, повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

О 18.09 міський голова Білопілля Юрій Зарко на своїй сторінці у Facebook попереджав жителів громади про обстріл.

Також, за інформацією оперативно-тактичного угруповання "Суми" 26 серпня зранку зафіксовано обстріл Великописарівської громади, а після 15.30 – артобстріл з території РФ по селах Хотінської та Миропільської громад.

Внаслідок обстрілу околиць села Водолаги (Хотінська громада) нараховано 4 влучання М120. Осколками і ударною хвилею пошкоджені 3 покинутих будинки: вибито вікна, пошкоджена шиферна покрівля, посічено фасади та ворота. Крім того, пошкоджено ЛЕП та газову трубу. Тимчасово відсутнє газове та електропостачання, зазначають в ОТУ "Суми".

За інформацією ОВА, 26 серпня росіяни випустили по території Сумської області близько 140 мін та снарядів. Люди, які отримали травми під час обстрілу Білопільської громади, знаходяться під наглядом лікарів.

Що відомо

  • Зранку російські військові обстріляли Сумщину з гранатометів, мінометів та "Градів"

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок